De zonwering-specialist

Zonwering Hoekse Waard is een absolute vakspecialist als het aankomt op zowel uw zonwering voor buiten als binnen. Onze zonweringproducten voor binnen, vindt u op de pagina Raamdecoratie, op deze pagina omschrijven we onze zonweringproducten voor buiten.

Zonwering buiten

Wij bieden een brede range aan zonwering voor buiten en hebben voor iedere gewenste situatie én portemonnee een passend product. Daarbij geldt dat we op al onze producten een top-service verlenen; van advies tot montage, van knikarm- en uitvalschermen, tot markiezen en screens.

Knikarmschermen

De knikarmschermen zijn bedoeld voor het terras, bijvoorbeeld in uw achtertuin. Door het uitschuiven van het knikarm zonnescherm, kunt u vrij van de felle zon gezellig onder het genot van een kopje koffie aan de buitentafel zitten met familie of vrienden. Naast de gewenste schaduw buiten, zorgt het knikarmscherm er natuurlijk ook voor dat het binnen koeler blijft.

Zonwering buiten

Uitvalschermen

Uitval zonneschermen worden vaak gebruikt voor zonwering bij ramen, zoals aan de zij- of voorkant van uw woning. Een uitvalscherm is gemiddeld genomen ook een stuk voordeliger dan bijvoorbeeld een knikarm zonnescherm; u beschermt uw woning zo kostenefficiënt tegen hitte in de zomermaanden.

Markiezen

Markiezen bieden niet alleen goede zonwering in de zomer, maar zijn tevens een mooie aanwinst voor uw huis. Het klassieke design van de markiezen, zorgt voor een ouderwetse gezellige uitstraling. Niet voor niks zijn markiezen het meest gewilde type zonnescherm. Afhankelijk van hoe en waar u de markiezen gaat plaatsen, adviseren we u graag welk type markies het beste past (bijv. standaard markiezen, een klap- of petmodel).

Screens

Screens zijn vlakhangende schermen die recht voor het raam omhoog en naar beneden gaan. Het voordeel van deze vorm van zonwering is dat het zeer goed de zon en warmte weert en dat u toch nog naar buiten kunt kijken. Bovendien kunt u gemakkelijk langs de zonwering lopen, omdat het zonnescherm niet uitsteekt en zo (een deel van) de doorgang langs het raam blokkeert zoals andere buiten-zonweringen.

Goede zonwering producten, specialistisch advies en ervaren monteurs

Bent u op zoek naar zonwering voor buiten? Loop dan eens binnen in onze showroom in Strijen.  Wij hebben daar tal van onze producten uitgestald en adviseren graag welk zonweringproduct het beste bij uw wensen past.