Raamdecoratie bij Zonwering Hoekse Waard

Ook voor uw raamdecoratie, ofwel binnenzonwering, bent u bij Zonwering Hoekse Waard aan het juiste adres. Bent u op zoek naar jaloezieën, rolgordijnen, vouwgordijnen, plisségordijnen? Bij ons in de showroom kunt u het allemaal vinden. Al deze producten zijn te verkrijgen in stof, kunststof, aluminium en hout.

Jaloezieën

Jaloezieën zijn een veelgebruikte vorm van raamdecoratie, ofwel zonwering voor binnen. Met een jaloezie zorg je heel gemakkelijk precies de juiste lichtinval. Daarnaast draagt een jaloezie natuurlijk bij aan de eventuele doorkijk en daarmee gewenste privacy. Wij hebben jaloezieën in veel verschillende varianten (hout, kunststof, aluminium) en kunnen de jaloezieën altijd op maat maken en monteren.

Jaloezieën

Rolgordijnen

Een rolgordijn als (deel van de) raamdecoratie? Vaak is dat een goed idee voor bijvoorbeeld de slaapkamer. Een rolgordijn zorgt uiteraard voor verduistering, maar zorgt ook voor demping van ongewenst geluid en het binnenhouden van warmte. Rolgordijnen zijn er in veel verschillende maten en uitvoeringen. In onze showroom hebben wij een aantal voorbeelden van deze raamdecoratie voor u als voorbeeld.

Rolgordijnen

Plisségordijnen

Plisségordijnen bepalen voor een belangrijk deel de sfeer van een ruimte. Daarnaast zorgt deze raamdecoratie voor een een gemakkelijk te regelen mate van licht en privacy in huis. Ook van de plisségordijnen hebben we in onze showroom verschillende voorbeelden voor u beschikbaar.

Plisségordijnen

Het kiezen van een passende raamdecoratie is aan de hand van afbeeldingen online niet makkelijk. Daarom nodigen we u graag uit om al deze producten in onze showroom in Strijen te komen bekijken.