De rolluiken-specialist

Zonwering Hoekse Waard levert al meer dan 30 jaar rolluiken van het merk ‘Rainbow Collection’ en we hebben deze rolluiken al bij vele honderden woningen en bedrijfspanden naar tevredenheid geïnstalleerd.

Rolluiken – meest veelzijdige zonwering

Rolluiken zijn de meest veelzijdige zonweringsystemen. Doordat de lamellen een pantser creëren ontstaat er een laag van stilstaande lucht tussen het raam en rolluik. Dit zorgt ervoor dat de rolluiken niet alleen een uitstekende zonwerende werking hebben, maar ook isolatie bieden tegen warmte, kou en geluid. Daarnaast zorgen de rolluiken voor optimale privacy en beschermen ze tegen inbraak.

Rolluiken

Veel rolluiken in onze showroom

De rolluiken van Rainbow Collection zijn te verkrijgen in verschillende kleuren; dat geldt voor zowel de kasten, geleiders als de lamellen. In onze showroom staan al deze rolluiken voor u opgesteld; loop dus eens bij ons binnen!

Rolluiken

Advies, inmeten & montage van de rolluiken

Wij geven u vakkundig advies over rolluiken op basis van de situatie en wens zoals die voor u geldt. Kiest u voor één van onze rolluiken? Dan komen wij deze graag bij u thuis inmeten en daarna vakkundig plaatsen.

Rolluiken