Voor terrasoverkapping ook Zonwering Hoekse Waard

Geniet meer en langer van uw tuin met een terrasoverkapping. Een terrasoverkapping zorgt voor een optimale beleving van het buitenleven, want met een overkapping geniet u jarenlang van uw terras; zowel in de zomer als in het voor- en naseizoen. Bij ons vindt u terrasoverkappingen geschikt voor iedere tuin en wens. Creëer uw eigen ideale overdekte terras.

Terrasoverkapping van RainbowSol

Het Fiësta veranda-dak wordt standaard uitgevoerd in een dakconstructie gebaseerd op platen van polycarbonaat. De Fiësta-terrasoverkapping kent een variabele hellingshoek waardoor er bijna geen situaties voorkomen waarin de Fiësta niet geplaatst kan worden. Optioneel met o.a. led-verlichting leverbaar.

Terrasoverkapping RainbowSol Fiesta

Weinor Plaza Home Terrasoverkapping uit textiel

Wilt u ook zo lang mogelijk kunnen genieten van uw terras ongeacht of de zon schijnt, het waait of regent? Of bent de eigenaar van een ruim terras, dat u flexibel wilt voorzien van schaduw? Dan is de terrasoverkapping van Weinor de Plaza Home echt iets voor u!

Terrasoverkapping Weinor Plaza

De solide Weinor Plaza Home constructie van twee mooi vormgegeven staanders maakt het mogelijk om ook grote oppervlakken te overkappen en zorgt tevens voor stabiliteit op winderige dagen. De Weinor Plaza home is een zonwering, regenwering, en met uitrekbare windschermen Weinor Paravento ook een perfecte windwering.

Weinor Terrazza terrasoverkapping

Een prachtige vrije blik op de hemel en de nabijheid van de natuur is het unieke argument voor een terrasoverkapping van glas. Onafhankelijk van de weersomstandigheden kunt u bijna het hele jaar door van uw terras genieten. Ook is een glazen terrasoverkapping een lust voor het oog. Door het elegante design past het bij ieder huis.