Zonwering, raamdecoratie, rolluiken en meer

Zonwering Hoekse Waard is al 31 jaar dé totaalleverancier van zonwering in de Hoeksche Waard en omgeving. Naast de zonwering voor buiten- en binnen (ook wel raamdecoratie) heeft ons bedrijf zich gespecialiseerd in rolluiken, horren, garagedeuren en terrasoverkappingen. Op basis van vele jaren ervaring en kennis, bieden we specialistisch advies en professionele montage. Dit in combinatie met onze service maakt Zonwering Hoekse Waard tot de beste keuze voor zowel particuliere klanten als bedrijven, overheden en instellingen. Doordat we verschillende merken leveren, bieden we onze producten voor elke portemonnee en voor iedere doelgroep.

Goed product en super-service en toch concurrerende prijzen

Ondanks de topproducten en uitmuntende service, kan Zonwering Hoekse Waard zich ook prima onderscheiden als het op de prijs aankomt. Service staat bij ons voorop, maar u bent bij ons gegarandeerd van een eerlijke, concurrerende prijs.

Een begrip sinds 1989

Peter van Arkel is directeur van het bedrijf dat in 1989 werd opgestart in een oude timmermansloods aan de Oud-Bonaventurasedijk. Sinds oktober 1996 is Zonwering Hoekse Waard gevestigd aan de ChristiaanHuygensstraat op het bedrijventerrein in Strijen. Vandaag de dag is Zonwering Hoekse Waard lokaal en regionaal een begrip; bijna iedereen herkent ook al de zwarte auto’s met het gele logo waarmee het montageteam van Zonwering Hoekse Waard uitrukt om rolluiken, zonneschermen of garagedeuren vakkundig en esthetisch verantwoord te monteren.

Showroom

De showroom van Zonwering Hoekse Waard (meer dan 300m2) zit aan de Chr. Huygensstraat 15 in Strijen. De openingstijden zijn maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 16.30 uur en op zaterdag van 10.00 tot 14.00 uur. Op afspraak kan men er ook ’s avonds terecht. Iedereen kan er onder het genot van een kopje koffie of thee de collectie binnen- en buitenzonwering bekijken, testen en uitproberen.